roladki z łososia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    100 gram
  • serek mascarpone

    50 gram
  • pesto

    50 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na foli spozywczej układamy 3 warstwy.Jedna z pesto,druga z serka i 3 z łososia(kolejność dowolna).Zwijamy roladki podnosząc po kawałku folię i za jej pomocą rolujemy nasz przysmak.
Schładzamy i podajemy.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Urszula5 29.03.2012 23:21
uwielbiam taką roladę, jest przepyszna
gusia1000 05.10.2011 14:14
U nas na festiwalu smaku, ta właśnie rolada zwyciężyła w konkursie spośród innych potraw.
iza15 01.10.2011 20:39
pyszne
Justyna Jussstiii 17.07.2011 15:06
super
Anna169Hosz 28.05.2011 20:36
Muszą być smaczne.
tatiana2 20.05.2011 20:42
Wyglądają smakowicie :)
aguus 18.05.2011 21:29
Wyglądają baaardzo apetycznie:)
pawel6 18.05.2011 11:03
piękne roladki!
kochanyptysiu 18.05.2011 10:13
dodam jeszcze ,ze zamiast serka mascarpone czasem uzywam serek smietanowy(rowniez z dodatkami)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat