roladki z kiszona kapusta i grzybami

roladki z kiszona kapusta i grzybami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    1 kg
  • kapusta kiszona

    500 gram
  • pieczareki całe

    300 gram
  • cebula biała

    2 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania roladki z kiszona kapusta i grzybami

schab kroimy na kotlety , rozbijamy przyprawiamy sola i pieprzem
pieczarki i cebule drobno kroimy pieczemy na patelni do miekkosci,
kapuste parzymy, odsaczamy wode drobno kroimy, łaczymy z pieczarkami i cebula przyprawiamy pieprzem podsmarzamy i odstawiamy do wystygniecia.
zawiajamy farsz w mieso , roladki podpiekamy i dusimy do miekkosci, smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Ewa95 23.11.2011 09:36
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat