Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wieprzowe z serem i marynowanymi kurkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka wieprzowa 4 plastry
kurki marynowane ok 16 sztuk
ser żółty 4 plastry
musztarda 4 łyżeczki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wieprzowe z serem i marynowanymi kurkami

Kroki postępowania

1
1. Plastry mięsa nacieramy solą i pieprzem z obu stron.
Krok 1 - Roladki wieprzowe z serem i marynowanymi kurkami foto
2
2. Obficie smarujemy musztardą.
Krok 2 - Roladki wieprzowe z serem i marynowanymi kurkami foto
3
3. Układamy ser i kurki.
Krok 3 - Roladki wieprzowe z serem i marynowanymi kurkami foto
4
4. Zwijamy roladki, spinamy wykałaczkami. Pieczemy godzinę w 200 stopniach. Smacznego!
Krok 4 - Roladki wieprzowe z serem i marynowanymi kurkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 07.11.2015 07:39
smaczny obiad
Franciszek 07.11.2015 01:27
Dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak