Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki drobiowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka (puste pole) (puste pole)
szynka w plasterkach (puste pole) (puste pole)
przyprawy (puste pole) (puste pole)
żółty ser (puste pole) plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe

pierś z kurczaka naciąć po długości ale nie do końca. Rozłożyć i jeszcze lekko rozbić. Na peklować przyprawami. Na rozbita pierś kładziemy żółty ser i plasterek szynki. Zwijamy, możemy dla bezpieczeństwa spiąć wykałaczkami.

Ukladamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy do miekkosci , mozemy rowniez upiec na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 21.07.2013 20:35
smaczne roladki
agus198900 21.07.2013 20:08
bardzo ciekawe;)
MC_S 21.07.2013 19:50
o o o, smakowite, no i z serem. pychota.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak