Rolada z pieczarkami

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    1
  • pieczarki

    200 gram
  • olej do smażenia

    4 łyżki
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

    do smaku
  • czosnek granulowany

    do smaku
  • schab

    0,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę posiekaj i zeszklij na patelni razem z pokrojonymi drobno pieczarkami. Dodaj sól ziołową, czosnek granulowany i dokładnie wymieszaj. Mięso natrzyj papryką słodką, solą i pieprzem. W schab zawiń farsz z pieczarek i owiń go nicią. Mięso duś około 90 minut. Schab podawaj pokrojony w plastry.

Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 28.03.2012 22:37
dobrea
agata1722 28.03.2012 22:37
dobrea
agata1722 28.03.2012 22:37
dobrea

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat