Przepis i sposób przygotowania na: Revani
Kroki postępowania
W cieście po wyjęciu z piekarnika zrób patyczkiem dziurki i nasącz ciasto kiedy jest jeszcze ciepłe
masło | 200 gram |
cukier | 120 gram |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
kasza manna | 140 gram |
mąka | 120 gram |
sól | 1 szczypta |
płatki migdałowe | 3 łyżka |
jajko | 6 sztuk |
sok pomarańczowy | 1/2 szklanki |
skórka pomarańczowa | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
sok z limetki | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
cukier | 250 gram |
rum biały | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: