Ratia

Ratia

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek

    2 szt
  • jogurt

    3 szklanki
  • masło

    1 g
  • sól

    1 szczypta
  • papryczka chili

    1 szt
  • papryka czerwona

    0,5 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Ratia

Ogórki umyć, obrać i pokroić w drobną kostkę. Papryki oczyścić, umyć i posiekać. Jogurt wymieszać z solą, papryką i ogórkiem. Ratię przelać do małych miseczek, posypać garam masalą i schłodzić w lodówce 40 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Adamorek 15.05.2011 12:56
smaczne
Bart 15.03.2011 23:59
pyszności
kotlet 15.03.2011 23:49
może być dobre
noculos 26.09.2010 20:00
ciekawe
Barbara55 22.09.2010 14:22
oryginalne
Natalia/tubisiek 25.08.2010 07:35
może być dobre!
caroline1983 18.07.2010 19:04
Ciekawy przepis
MAŁGORZATA108 18.07.2010 17:10
Ciekawe jakby smakowało na słodko.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat