Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello z adwokatem
Kroki postępowania









Biszkopt |
|
jajko |
6 sztuk
|
mąka |
6 łyżek
|
mąka ziemniaczana |
1 łyżka
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
cukier |
6 łyżek
|
masa |
|
żółtko jajek |
6 sztuk
|
mleko |
1 litr
|
mąka |
4 łyżki
|
cukier wanilinowy |
1 opakowanie
|
mąka ziemniaczana |
2 łyżki
|
cukier |
pół szklanki
|
margaryna |
1 kostka
|
adwokat |
2 kieliszki
|
DODATKOWO: |
|
dżem pomarańczowy |
|
spirytus |
1 kieliszek
|
cukier wanilinowy |
pół opakowania
|
migdały |
1 opakowanie
|
cukier |
1 łyżka
|
margaryna |
1 łyżka
|
woda |
1 (przegotowana)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: