Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy z mąką kasztanową
Kroki postępowania
Posiekać bardzo drobno orzechy włoskie i wymieszać z ciastem. Podawać np. posypane cukrem pudrem.
mąka pszenna |
1,5 szklanki
|
mąka ziemniaczana kasztanowa |
0,5 szklanki
|
orzechy włoskie |
1 szklanka
|
jajko |
1 szt
|
cukier brązowy |
do smaku
|
cukier puder |
wg potzreby
|
jogurt naturalny |
150 ml
|
olej do smażenia |
|
woda letnia |
wg potzreby
|
drodże, |
30 g
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: