Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Racuchy z dyni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dynia 30 dag
jogurt naturalny 1 szkl
budyń waniliowy 1 torebka
mąka pszenna 2 szkl
jajko 2 szt
proszek do pieczenia 1/2 łyżeczki
sól szczypta
cukier 1 czubata łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy z dyni

Dynię zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac pozostałe składniki. Wymieszac. Ciasto smażyc na rumiano. Można podawac z bitą śmietaną, dżemem lub cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Inal 10.11.2012 10:13
pyszności:)
V_kuchareczka 10.11.2012 09:53
super
tomek18 10.11.2012 08:59
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak