Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszne kiełbaski w cebuli na maśle

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 9 szt - pyszne
cebula biała 1 - 1,5 kg
sól
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszne kiełbaski w cebuli na maśle

Cebulę obieramy z łupek. Cebule kroimy w piórka grubsze lub klasycznie w krążki. Przekładamy cebulę do dużego garnka, dodajemy sól oraz masło i całość dusimy do miękkości. Kiełbaski w tym o to czasie podpiekamy na rumiano na patelni teflonowej. Kiedy cebula jest miękką a kiełbaska podsmażoną, dodajemy kiełbaskę do cebuli. Mieszamy całość i dusimy jeszcze przez 10 minut. Podajemy z ulubionym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ice cubes 02.08.2014 12:50
dużo cebuli :)
berys18 02.08.2014 12:25
lubię kiełbaski w cebulce
lena57 02.08.2014 12:08
mmmmm..........
Kasnaj 02.08.2014 12:04
smaczne na kolację
dodi 02.08.2014 10:47
smaczne kiełbaski

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak