Przepis i sposób przygotowania na: Przysmak Janssona.
Kroki postępowania
Dodać połowę cheddara, wymieszać i trzymać w cieple.
Gotować, aż sos zgęstnieje.
ziemniaki | 4 szt |
mleko 3,2% | 100 ml |
jajko | 1 szt |
masło | 6 dag |
ser cheddar | 6 dag |
filet z dorsza | 80 dag |
mleko 3,2% | 375 ml |
cebula | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
skórka z cytryny | 1 łyżeczka |
koperek | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: