Przekąska z rostbefu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rostbef wołowy

  • twaróg

  • śmietana

  • szczypiorek

  • sól

  • pieprz

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyty rostbef natrzeć solą i pieprzem, namoczyć we winie na 2 godz.Obsmażyć na oleju,następnie piec mięso w 200 stopniach około 25 min.Po upieczeniu pokroić na plastry .Twaróg utrzeć ze śmietaną , przyprawić .Plastry mięsa posmarować twarożkiem, zwinąć w ruloniki i posypać szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
piotereq 14.09.2011 17:15
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat