Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z białym serkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 3 plastry
rzodkiewka 3-4 sztuki
szczypiorek 1/2 pęczka
biały ser 5-6 łyżek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z białym serkiem

Rzodkiewki obrać, umyć i drobno pokroić albo zetrzeć na tarce. Szczypiorek opłukać i drobno pokroić. Ser rozetrzeć ze solą. Dodać do niego przygotowaną rzodkiewkę i szczypiorek.
Wymieszać i doprawić solą do smaku.

Farsz twarogowy nakładać na plastry szynki i zwijać w roladkę. Ukośnie pokroić na 3 albo 4 kawałki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miroslawa 25.01.2013 05:16
bardzo fajna zakąska
Andrzej8 24.01.2013 21:23
ładnie podane
katarzynka455 24.01.2013 14:47
Dziękuję
Henryka2 24.01.2013 12:57
Bardzo ładnie wygląda.
Anna133 24.01.2013 11:59
świetne na impreze , genialne
natalia.doradca 24.01.2013 10:12
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak