Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynika 10 plasterków
serek topiony ze szczypiorkiem 10 trójkątów
ser żóły 10 plasterków
rzodkiewka do środka

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska

Plasterek szynki smurujemy serkiem topionym, następnie wykładmy plasterek sera żółtego i ponownie smarujemy serkiem topionym, na brzego wykładamy kawałek rzodkiewki i zwijamy w rulon. Tak postępujemy z każdym plasterkiem szynki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 29.08.2013 10:59
fajny pomysł, dzięki wykorzystam już niebawem
Botwinka 23.11.2012 18:22
z rzodkiewką jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak