Powiatowy Łosoś

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś filet

    1 300 gr
  • ser mascarpone

    1 300 gr
  • makaron kolorowy

    1
  • pietruszka nać

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroimy na drobno łososia i podsmażamy. Po zmatowieniu dodajemy serek mascarpone, następnie posiekaną natkę pietruszki. Do tak przygotowanego łososia wrzucamy ugotowany makaron i całość mieszamy, a następnie nakładamy na talerz. Dekorujemy połówką papryki, bazylią bądź rukolą. Podajemy z cytryną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 20.06.2012 11:07
super
Ankha 10.06.2012 06:39
Intrygująca nazwa:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat