Przepis i sposób przygotowania na: POTRWKA Z KURCZAKA NA ROSOLE
Kroki postępowania
dODAJEMY SOK Z CYTRYNY ORAZ PIEPRZ I GOTUJEMY OKOŁO 15 MINUT, MIESZAJAC . pOTEM DODAJEMY ŻÓŁTKA Z DODATKAMI I MOCNO MIESZAMY . cHODZI O TO BY ŻÓŁTKO NIE SCIEŁO SIĘ.
rosół | 2,25 LITRA |
masło | 3 ŁYŻKI |
mąka pszenna | 3 PŁASKIE ŁYŻKI |
mięso z rosołu | 6 UDKA |
żółtko jajek | 3 SZTUKI |
śmietana gęsta | 6 ŁYŻEK |
Pieprz biały mielony Prymat | 1,5 ŁYŻECZKI |
cukier | 6 ŁYZECZEK |
sok z cytyrny | 3 ŁYZECZKI |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: