Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Składniki
-
podudzia z kurczaka bez skóry i kości
8 szt -
cebula pokrojona w kostkę
1 szt -
twarde jabłko krojone w kostkę
1 szt -
morele
4 szt -
śliwki
4 szt -
rodzynki
2 łyżki -
dżem żurawinowy
2 łyżki -
starta skórka z cytryny
1 łyżeczka -
rosół z kury Kucharek
1 l -
posiekana kolendra
1 pęczek -
olej rzepakowy do smażenia
-
ziemniaki
Martynata
-
olej rzepakowy
1/2 szklanki -
miód wielokwiatowy
1 łyżka -
Musztarda rosyjska Prymat
1 łyżka -
Przyprawa do kurczaka pikantna Prymat
1 opakowanie
do smaku
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
Papryka słodka mielona Prymat
Przepis i sposób przygotowania Potrawka z kurczaka z owocami i żurawiną
Kroki postępowania




Komentarze (2)
Nie masz konta? Zarejestruj się