Pomidory w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    4 szt
  • cebula biała

    1 szt
  • śmietana 12%

    1 opak
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory pokrajać w plastry, ułożyć na półmisku, posypać cebulą drobno posiekaną, doprawić do smaku i zalać śmietaną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
magduś83 12.02.2012 20:36
uwielbiam :)
plocia 07.10.2011 22:51
Tak to jeszcze nie jadłam
ma-pl 01.08.2011 18:17
na śniadanie w sam raz
indi 18.07.2011 20:52
ja polecam do tego jeszcze ogórka kiszonego :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat