Polewa do ciasta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło lub margaryna

    3 łyżki
  • śmietana

    3 łyżki
  • kakao

    3 łyżki
  • cukier

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, zagotować, gorącą polewą polać ciasto.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 01.03.2012 09:16
polewa fajnie wyszła polałam rolade pyszna
rakow2 24.11.2011 15:44
mniam
kotlet 24.08.2011 23:12
idealna :)
adam1f 21.05.2011 00:14
dobre
Krzysztof42 29.01.2011 14:48
dobra polewa to podstawa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat