Składniki:
pierś z indyka | 30 dag |
szpinak | 20 dag |
papryka czerwona | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
szczypiorek | |
koperek | 2 łyżki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 2 szczypty |
jajko | 2 sztuki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól do smaku |
pierś z indyka | 30 dag |
szpinak | 20 dag |
papryka czerwona | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
szczypiorek | |
koperek | 2 łyżki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 2 szczypty |
jajko | 2 sztuki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: