Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne zagrychy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Kiełbasa Kindziuk 100 g
żółty ser 200 g
pasta Harissa
wykałaczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne zagrychy

Kiełbasę kindziuk rozkładamy na deseczce, żółty ser kroimy w słupki długości średnicy plastrów kiełbasy, każdy plaster na środku smarujemy delikatnie pasta harissa następnie układamy słupek żółtego sera i zawijamy, przebijamy wykałaczką, zostawiamy w lodówce na około 30 minut i podajemy schłodzoną przekąskę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 26.07.2013 11:35
Dokładnie - szybko, łatwo i smacznie.
Magula 04.12.2012 11:20
szybkie, proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak