pikantne stripsy z kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panierka do stripsów

    1 porcja
  • jajka

    2 szt.
  • filet z kurczaka

    2 szt.
  • olej do smażenia

    100 ml.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety podzielić na części. Panierkę wyłożyć na papier. Jajka rozmieszać na miseczce. Filety panierować w jajku, panierce i smażyć na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Beata73 16.07.2013 08:25
smakują z różnymi dipami
Izka192 01.02.2013 18:08
apetyczne
EWI 20.07.2012 18:00
mniam
Dorota76 02.03.2011 20:24
do tego tzatziki i rewelacja
Iwusia 26.01.2011 21:55
super :)
mamusia1 21.11.2010 17:32
pychotka!
kuklik 14.11.2010 15:14
bardzo ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat