Pierś z kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z indyka

  • oliwa

  • przyprawy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Kroimy pierś w kawałeczki
2. Na rozgrzany olej wrzucamy i przyprawiamy według własnego uznania
3. Podajemy z ziemniakami i mizerią aby jak najwięcej było w niej śmietany

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wolochski 29.12.2011 23:54
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat