Pierś z kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

  • ser

  • masło

  • przyprawy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

naciąć pierś z kurczaka, utłus, obsmarzyć. Do środka włożyć ser oraz kawałek masła. taki kotlet obtoczyć w jajku a potem w bułce i jeszcze raz obsmarzyć.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 14.08.2011 15:06
super
Marta92 21.03.2011 08:41
pychotka!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat