PIECZARKI Z GRILLA Z NADZIENIEM

PIECZARKI Z GRILLA Z NADZIENIEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    20 szt
  • ser pleśniowy niebieski

  • szynka gotowana

    5 plastrów
  • natka pietruszki

  • szczypiorek

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyć pieczarki , wydrążyć kapelusze . szynkę pokroić w drobne paseczki , pokruszyć ser , razem wymieszać . Posiekać natkę i szczypiorek , dodać do szynki .Kapelusze posmarować olejem , faszerować serem i szynką . ułożyć na tacce , grillować przykryte folią aluminiową , aż będą miękkie .
Smaczna_B
Doskonałe do piwa .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat