Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z cebulką do obiadu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczareki całe 30 dag
cebula biała 2 sztuki
sól
tłuszcz do smażenia 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z cebulką do obiadu

WYKONANIE:

Pieczarki całe oczyścić, umyć i pokroić w piórka, cebulę też obrać, opłukać i pokroić również w piórka. Na patelni rozgrzać tłuszcz i włożyć cebulę i podsmażyć ale powinna być taka na pół podsmażona, dodać pieczarki, posypać solą i usmażyć. Doprawić pieprzem i gotowy dodatek do obiadu.

SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokus 07.03.2014 23:41
pieczareczki to ja mogę jesc na okrągło
krystyna330 15.02.2014 20:50
pyszności mnaim:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak