pieczarki w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczareki całe

    5 szt
  • śmietana

    3 łyżki
  • sól

    szczypta
  • pieprz

    szczypta
  • olej

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki umyś, pokroić na kawałki. Podsmażyć na oleju, przyprawić do smaku, dodać śmietanę. Chwilę dusić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andrzej10 15.10.2012 12:40
szybkie danie
Madziela 04.06.2012 22:17
bardzo szybkie, proste i smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat