pieczarki smażone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1 kg
  • sól

  • margaryna do smażenia

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy płuczemy,osuszamy i kroimy w drobną kostkę,gotujemy w lekko osolonej wodzie na pół miękko,następnie rozgrzewamy na patelni margarynę i dajemy na nią odcedzone pieczarki,smażymy do miękkości posypujemy kucharkiem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jodaj 31.07.2012 09:46
pyszne :)
Justyna Jussstiii 08.06.2011 08:14
robie podobnie ale z vegetą nie solą :)
Daria14 11.04.2011 17:14
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat