Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pest di ruccola

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola
1 szt
oliwa
pinie
prażone migdały
parmesan
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: Pest di ruccola

Jeżeli chodzi o proporcje to zasada jest taka, że pinie i migdały zagęszczają a parmesan i przyprawy doprawiają.
Zmiksować wszystko razem i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

forgielka 21.04.2011 09:55
muszę spróbować
forgielka 21.04.2011 09:55
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak