Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

patisony w panierce

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2
sól do smaku
patison kilka szt

Przepis i sposób przygotowania na: patisony w panierce

obrać patisony, pokroić w plastry, wydrążyć pestki ,lekko nasolić odstawić na 15 minut, potem obtoczyć w mące jajku i w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju jak kotlety

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela1 12.04.2013 09:59
Wspaniałe są:)
Dorota59 03.03.2013 11:59
pyszne takie młode patisony
eliza135 27.10.2012 19:21
smaczne
mala2021 28.12.2011 10:40
fajne
Piotr24 24.08.2011 12:18
ja robię tak kabaczki ;p
Baska Kaska 11.08.2011 20:14
robię tak cukinię
ilka_86 28.02.2011 17:00
a ja robiłam pomidory w cieście, były smaczne:)
PaniMISIOWA 28.01.2011 15:06
super! jeszcze patisonów tak nie próbowałam!
gusia1000 20.01.2011 00:17
Tylko je w sezonie robić.
Kate131 09.10.2010 08:26
swietne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak