Pasztet z cukinii z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    3 szklanki
  • startej cukinii

    3 szklanki
  • sera żółtego

    20 dag
  • pieczarek

    40 dag
  • jaja

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser zcieramy na tarce o grubych oczkach, pieczarki drobno siekamy.Wszystkie składniki dobrze mieszamy.Prostokątną formę smarujemy tłuszczem i wysypujemy bułką tartą, przekładamy masę i pieczemy 1 godz.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara/zuza22_85 03.09.2012 18:27
super, jutro robie :)
Aneta2604 19.08.2012 20:57
bardzo fajny przepis
iziona 18.08.2012 08:16
Ciekawe jak smakuje
BeataJ 17.08.2012 21:37
ciekawe...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat