Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet z cukinii z pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat 3 szklanki
startej cukinii 3 szklanki
sera żółtego 20 dag
pieczarek 40 dag
jaja 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z cukinii z pieczarkami

Ser zcieramy na tarce o grubych oczkach, pieczarki drobno siekamy.Wszystkie składniki dobrze mieszamy.Prostokątną formę smarujemy tłuszczem i wysypujemy bułką tartą, przekładamy masę i pieczemy 1 godz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 03.09.2012 18:27
super, jutro robie :)
Aneta2604 19.08.2012 20:57
bardzo fajny przepis
iziona 18.08.2012 08:16
Ciekawe jak smakuje
BeataJ 17.08.2012 21:37
ciekawe...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak