PASTA Z ŻÓŁTEGO SERA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtka

    2 SZTUKI
  • margaryna

    8 DAG
  • musztarda

    3 DAG
  • ser gouda

    20 DAG
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ZETRZEĆ SER, DODAĆ ŻÓŁTKA, MASŁO I DO SMAKU MUSZTARDĘ, UTRZEĆ NA PULCHNĄ MASĘ.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kopiko1983 30.04.2011 21:08
Smacznie i szybko
MAŁGORZATA108 10.11.2010 10:41
Idę do kuchni wypróbuję.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat