Pasta z twarogu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    40 gram
  • mleko modyfikowane następne

    50 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

twaróg 40 gramów
mleko modyfikowane następne 50 mililitrów
Wykonanie:
Twaróg roztarty na gładką masę lub przetarty przez wyparzone sito, połączyć z ciepłym mlekiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat