Pasta z twarogu

Pasta z twarogu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    40 gram
  • mleko modyfikowane następne

    50 ml
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta z twarogu

twaróg 40 gramów
mleko modyfikowane następne 50 mililitrów
Wykonanie:
Twaróg roztarty na gładką masę lub przetarty przez wyparzone sito, połączyć z ciepłym mlekiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat