Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kukurydza konserwowa 1/2 puszka
majonez 3 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka (odcedzamy z sosu) rozdrabniamy widelcem. Następnie dodajemy kukurydze, majonez i pieprz – dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eMMe 11.02.2014 22:16
Super na kanapki do szkoły lub pracy:)
ssylwiaa 11.02.2014 21:24
moja ulubiona pasta ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak