Pasta z Serków Topionych

Pasta z Serków Topionych

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czyste serki topione

    4 szt
  • jajko

    2 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta z Serków Topionych

Jajka ugotować na twardo,zetrzeć na tarce. szczypiorek drobno posiekać. Do serków dodać jajka,szczypiorek,przyprawy i dokładnie wymieszać widelcem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

agnieszka214 19.12.2012 09:09
lubie takie
kielcok1 27.12.2011 15:51
dobra na kanapki
iwa643 25.10.2010 07:03
ciekawe fajne
marta639 17.09.2010 18:34
Super.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat