Pasta z makreli z pomidorkami

Pasta z makreli z pomidorkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1
  • cebula czerwona

    1
  • pomidorki koktajlowe

    kilka sztuk
  • pieprz

  • bazylia

  • tosty

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta z makreli z pomidorkami

Makrelę obieramy ze skóry i ości a następnie miksujemy w blenderze z czerwoną cebulą.

Doprawiamy pieprzem i bazylią i dodajemy pokrojone w kostkę pomidorki koktajlowe. Delikatnie mieszamy i nakładamy na chrupiące tosty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Jaheira11 15.10.2011 22:49
wygląda apetycznie
Smakuj 01.09.2011 13:00
ciekawy
pawel6 06.04.2011 15:45
super przepis!
Babciagramolka 05.04.2011 17:31
Smakowicie się zapowiada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat