Pasta z makreli z pomidorkami

Pasta z makreli z pomidorkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1
  • cebula czerwona

    1
  • pomidorki koktajlowe

    kilka sztuk
  • pieprz

  • bazylia

  • tosty

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę obieramy ze skóry i ości a następnie miksujemy w blenderze z czerwoną cebulą.

Doprawiamy pieprzem i bazylią i dodajemy pokrojone w kostkę pomidorki koktajlowe. Delikatnie mieszamy i nakładamy na chrupiące tosty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jaheira11

15.10.2011 22:49
wygląda apetycznie

Smakuj

01.09.2011 13:00
ciekawy

pawel6

06.04.2011 15:45
super przepis!

Babciagramolka

05.04.2011 17:31
Smakowicie się zapowiada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat