Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli i twarogu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
twaróg 200 gram
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
olej 8 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli i twarogu

Makrelę rozdrobnić, wyciągnąć ości dodać twaróg.Zmiksować.Cebulę pokroić w drobniutką kosteczkę.Dodać do makreli. Wlać olej około 8 łyżek.Doprawić solą i pieprzem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 04.11.2012 12:56
pasta super muszę taką zrobić
cukiereczek 04.11.2012 08:40
smaczne kanapki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak