Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i anchois

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 200 g
anchois 3 filety
ogórek kiszony 3 szt
cebula czerwona 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt
majonez 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i anchois

Ogórki i cebule kroimy w kostkę. Szczypiorek i anchois drobno siekamy. Makrele dokładnie obieramy ze skóry i ości. Składniki mieszamy razem dodając majonez i doprawiając do smaku świeżo mielonym czarnym pieprzem oraz ostra papryką. Serwujemy z świeżym pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 25.01.2017 11:29
Fantastyczna pasta
kloruś 24.01.2017 23:50
bardzo dziękuję :)
KORAL 24.01.2017 00:15
Proste i smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak