Pasta z jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3 szt.
  • szczypiorek/ pietruszka

  • masło

    5 dag
  • śmietana

    2 łyżki
  • tymianek

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jajka drobno posiekać, bądź zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek bądź natkę pietruszki kroimy i łączymy z utartym masłem a następnie dodajemy do jajek. Mieszamy z tymiankiem. Na koniec dodajemy śmietanę \\, sól i pieprz.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat