Pasta z cebuli białej z twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    2 szt
  • Czosnek suszony Prymat

    do smaku
  • śmietana 18 proc

    1 szkl
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • ser biały twarogowy

    30 (chudy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę myjemy i drobno kroimy. Ser twarogowy mielimy i dodajemy do niego posiekaną cebulę. Przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy również niewielką ilość granulowanego czosnku. Całość mieszamy ze śmietaną. Tak przyrządzona pasta idealnie nadaje się na zimę oraz na przeziębienie

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Milena87 28.01.2013 16:25
muszę wypróbować bo ciekawy ten przepis;)
cooleczka 19.12.2012 10:05
mnie też zaciekawił
Urszula5 25.04.2012 23:47
zaciekawił mnie ten przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat