pasta z bryndzy ze szprotkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    25 dkg
  • sól

    do smaku
  • szprotki

    1 (w oleju)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Puszkę szprotek wraz z olejem rozdrobnić w miseczce, dodać bryndzę i wymieszać. Doprawić solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Beata73 03.11.2013 11:02
bardzo smaczna
Granita 08.03.2013 20:37
bardzo ciekawa,w sam raz na pyszne śniadanie
Kryska73 30.12.2010 10:50
warta wypróbowania!
Kryska73 30.12.2010 10:50
warta wypróbowania!
Monika192 29.12.2010 11:29
musze wypróbować
zajaczekjz 03.12.2010 21:47
smaczna!
Łucja1 03.11.2010 17:05
bardzo dobra i smaczna pasta!
mamusia1 05.08.2010 11:09
może być!! do tego pomidorek i nic mi więcej nie potrzeba!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat