Pasta z bryndzy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    30 dkg
  • cebula czerwona

    2 szt
  • jaja na twardo

    3
  • zielenina

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać. Jajka ugotowane zetrzeć na tarce. Zieleninę posiekać. Wszystko połączyć ze sobą i dokładnie wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
romanrafal 11.03.2014 17:35
smaczna pasta
caralajna 24.04.2013 17:05
fajny pomysł
ben-ka 03.09.2012 08:53
bryndzę to ja lubię tylko nie mam do niej dostępu:(
RenataZ-et 12.03.2012 20:55
pomysłowe
mirosława4 08.03.2012 16:07
ciekawy przepis
smakoszek 23.01.2012 22:04
pyszna
IKrakowianka 07.01.2012 19:47
ciekawa
Monika193 25.12.2011 01:35
smaczna
Wafelek2601 26.11.2011 20:54
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat