Pasta z awokado i jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt
  • awokadw

    1 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • sól, pieprz

  • majonez

  • cebula czerwona

    1/2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Awokado obrać, wyciągnąć pestkę, zdusić widelcem. Cebulę drobno posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Wymieszać razem, doprawić. Dodać majonez. Podawać na kanapki lub grzanki.Polecam.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
manaika 07.06.2012 12:10
ciekawe
owocówka 01.01.2012 09:11
pyszna
grazia1 25.06.2011 22:12
extra
agata1722 15.05.2011 14:05
jadłam kiedyś u cioci jest pyszna
edyta44 25.01.2011 09:14
nie probowalam
pioge7 17.11.2010 14:49
superowa
edyta44 16.11.2010 11:17
fajne
marzena06 12.11.2010 13:27
super
Jolanta41 12.11.2010 08:27
Zdrowe!
mehia 12.11.2010 08:14
extra :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat