Pasta twarogowo jajeczna 2

Pasta twarogowo jajeczna 2

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 szt
  • sól

    5 szczypta
  • pieprz kolorowy

    4 szczypta
  • płatki chili

    1/2 łyżeczka
  • majonez

    5 łyżka
  • twaróg

    250 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić siatką do warzyw.
Twaróg rozdrobnić widelcem, przełożyć do jajek.
Majonez dodać do jajek i twarogu, potem płatki chili, sol i pieprz i wymieszać.
Podawać z dowolnym pieczywem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kekerboom

08.05.2012 15:33
super

cukiereczek

09.12.2011 08:14
na śniadanie idealna

Jastinka

13.10.2011 10:32
niezłe

eli_555

11.06.2011 23:30
pyszna

Margo1

25.04.2011 10:52
ciekawy pomysł z twarogiem

Margo1

25.04.2011 10:52
ciekawy pomysł z twarogiem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat