Pasta twarogowa z zielonym groszkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mrożonego groszku

    4 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • skórka z cytrynyy

  • jogurt naturalny

    125 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg rozdrobnić widelcem. Aby groszek nie stracił koloru, po rozmrożeniu włożyć go do gorącej wody na 2 minuty, po czym przepłukać zimną wodą. Wrzucić go do twarogu, dodać jogurt naturalny, sól i pieprz do smaku, dokładnie wymieszać, posypać startą skórką z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat