Pasta twarogowa z rzodkiewką i pomidorem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek naturalny

  • rzodkiewki

    4
  • dojrzały pomidor

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serek połączyć z pokrojonymi w kostkę umytymi rzodkiewkami oraz drobno posiekanym pomidorem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
maciek7 02.04.2012 20:56
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat