Pasta twarogowa z rzodkiewką i pomidorem

Pasta twarogowa z rzodkiewką i pomidorem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek naturalny

  • rzodkiewki

    4
  • dojrzały pomidor

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta twarogowa z rzodkiewką i pomidorem

Serek połączyć z pokrojonymi w kostkę umytymi rzodkiewkami oraz drobno posiekanym pomidorem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

maciek7 02.04.2012 20:56
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat