Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta twarogowa z dżemem morelowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 200 g
mleko 100 ml
dżem morelowy 100 g
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pasta twarogowa z dżemem morelowym

mleko gotuję i studzę. Ser łączę z mlekiem i dżemem. Przyprawiam solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 01.08.2012 18:45
delikatna na upały w sam raz!
sznycel 27.07.2012 13:20
ale pyszne !
andżelika1 26.07.2012 20:48
zamiast soli można dodać cukier

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak