Pasta śledziowa ze słoninką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie

    2 szt
  • słoninka z gotowanej szynki

    120 g
  • cebula biała

    1 szt
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć, usunąć z nich skórkę i ości. Cebulę obrać, posiekać, sparzyć wrzątkiem i osączyć z wody. Zmiksować śledzie z cebulką i słoninką, doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
forgielka 12.04.2011 08:55
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat