Pasta serowa z jajkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i również zetrzeć na tarce o małych oczkach. Czosnek obrać i zmiażdżyć.

Wszystkie składniki razem połączyć i dodać majonez. Przyprawić pieprzem do smaku i wymieszać. Gotową pastą smarować świeże bułeczki.

Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marta639 17.09.2010 21:00
Bardzo dobra.
Katarzyna/kate1980 03.05.2010 23:15
próbowałam, ale jajka dość ciężko się ściera na tartce bo się kruszą łatwiej chyba jest je drobno posiekać

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat